top of page

Trainingen/workshops

gratis webinar woensdag 2 nov 1500 - 1530.png

Vind jij LUMIO interessant en zou jij dit willen gebruiken binnen jouw school? Ik maak meerdere video's over het gebruik en inzetten van Lumio tijdens de lessen. Dit is om te inspireren en jullie enthousiast te maken voor Lumio. Wat ik vaak in de praktijk zie, is dat veel mensen tegen praktische zaken aanlopen. Waar vind je wat? Hoe zet je dat in? Wanneer zet je het in? Hoe maak je een werkruimte aan? Hoe kunnen de kinderen de les zelfstandig maken? 

Daarom wil ik trainingen/workshops verzorgen op scholen. Denk aan halve dagtrainingen of een workshop van ongeveer 1,5 uur, waar we ook praktisch aan de slag gaan! Mocht je interesse hebben, vul dan het onderstaande contact formulier in met de wens voor een training. Zo kan ik kijken welke op-maat-gemaakte training jullie school/team nodig heeft. 

WEBINAR: Let op.. binnenkort (na de herfstvakantie) volgt een GRATIS webinar, waarbij ik LUMIO laat zien. Een paar praktische tips en ik vertel kort de mogelijkheden van LUMIO. Dit is in inspiratiesessie gericht op leerkrachten in het PO. En ja.. ook de onderbouw! 

(niet voor de webinar) Neem contact op voor training/workshop

bottom of page